Mellanöstern och Nordafrika Tidningen
Published On: Thu, Nov 3rd, 2016

Apollo lanserar resor till Marocko i vinter

Lagom till vintersäsongen lanserar Apollo prisvärda resor till Agadir, Essaouira och Marrakech i Marocko.

Efterfrågan på resor fortsätter att vara hög hos Apollo, och allra mest växer efterfrågan på kortare distanser. Därför utökar nu Apollo sitt vinterutbud och lanserar resor till Marocko.

Agadir, Marocko.

Agadir, Marocko.

– Många söker sol och bad i vinter, men vill helst slippa alltför långa flygresor. Då är ett resmål som Marocko ett perfekt alternativ. Det ligger på bekvämt avstånd, bara lite drygt 5 timmar med flyg, och passar de flesta. Förutom sol och bad finns här bra shopping och en härlig och smått unik mix mellan gammalt och nytt. Dessutom är det mycket prisvärt att båda resa till och vistas i Marocko, vilket betyder att det inte behöver kosta en förmögenhet att lyxa till sin semester, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Apollos systerbolag Golf Plaisir passar samtidigt på att utöka sitt utbud i Marocko och erbjuder nu golfresor till Agadir.

– Kvaliteten på golfen i Marocko är imponerande och det är mycket tack vare kung Hassan II, en hängiven golfare som finansierat ett flertal högklassiga golfbanor, säger Jennie.

Apollo erbjuder resor till Agadir, Essaouira och Marrakech i Marocko under perioden februari till april 2017. Turerna kommer att gå från Stockholm och flygs av Apollos egna flygbolag Novair.

 www.apollo.se

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>