Mellanöstern och Nordafrika Tidningen
Published On: Thu, Feb 25th, 2016

Dags att tävla om Biobiljetter igen.

MUSTANG_-_photo_12_-_webb

Missade du att vara med i tävlingen om biljetter till 13 Hours? Nu har du chansen att vara med och tävla om att få gå på filmen Mustang. Tillsammans med Scanbox Entertainment tävlar vi ut fem biljetter. 

“I Oscarsnominerade Mustang följer vi fem föräldralösa tonårssystrar som bor tillsammans med sin mormor och morbror i en liten by vid Svarta Havets kust. Skolan har precis slutat och tjejerna är glada och förväntansfulla inför det stundande sommarlovet, och på vägen hem från skolavslutningen skrattar och skojar de med några killar från byn. Men vad de ser som en oskyldig lek, tolkar andra som osedlighet. Ryktet sprids snabbt i den lilla byn, och när de kommer hem möts de av en bister mormor, som är orolig för att deras värde på äktenskapsmarknaden ska ha tagit skada. Historien växer till oanade proportioner och snart börjar systrarnas frihet kringskäras allt mer. Deras hem blir som ett fängelse, men upproret bubblar under ytan hos systerskaran som är allt annat än timid.”

Filmen Mustang, regisserad av Deniz Gamze Ergüven och Frankrikes bidrag till Oscarsgalan 2016, är en film som på ett vackert sätt skildrar den alltid lika aktuella frågan, kanske nu mer än någonsin, om unga kvinnors rätt till sin kropp och sin sexualitet.

Du kan vinna biljetter till filmen. Tillsammans med Scanbox Entertainment AB  tävlar vi nu ut fem biobiljetter.

Allt du behöver göra är att gilla Menatidningen på facebook och svara på nedanstående tre frågor tillsammans med en motivering varför just du vill vinna.

1.                         Vilken är Turkiets huvudstad?

2.                         Vem är Turkiets nuvarande president?

3.                         Vad heter det rike Turkiet var en stor del av fram till 1920-talet?

 

Maila svaren till vår facebooksidas mail (länk), gärna tillsammans med adress så vi vet var vi ska skicka biljetterna om du vinner. Vi kommer att dra vinnarna den 2/3.

 

About the Author

- Chefredaktör för MENA Tidningen.se / Editor in Chief of MENA Tidningen.se

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>