Mellanöstern och Nordafrika Tidningen
Published On: Thu, Dec 8th, 2016

Ensamma julgranar söker julklappar till Trygga Barnen

Nu är det dags för årets finaste evenemang och det som har blivit en jultradition. En ensam julgran har ställts upp i lobbyn på Clarion Hotel Arlanda Airport och i Eurostop Köpcenter, intill Quality Airport Hotel Arlanda. Under december hoppas hotellen att granarna blir fyllda med gåvor till behövande barn och ungdomar. De insamlade julklapparna kommer sedan att delas ut till Trygga Barnen. 

Alla som önskar, från gäster och medarbetare till grannar och förbipasserande, kan enkelt bidra med julgåvor till de ensamma granarna. Köp en gåva, märk den med ålder och eventuellt kön på mottagaren, och lägg den under julgranen, på respektive hotell. Har man inte köpt en julklapp kommer man även att kunna köpa gåvokort på hotellen, där summan oavkortat går till Trygga Barnen.

– Vi är så otroligt stolta över vårt långsiktiga samarbete med Clarion Hotel Arlanda Airport. Julklapparna som varje år samlas in i lobbyn på Clarion Hotel Arlanda Airport och Quality Airport Hotel Arlanda, gör att vi kan skapa en glädjefylld jul för alla barn som kommer till Trygga Barnens årliga julevent ”Trygg jul”. Något som är långtifrån självklart för barn och unga som växer upp i familjer med missbruks problematik och psykisk ohälsa. De här julklapparna gör verkligen skillnad. Tillsammans ser vi till att skapa en trygg och glädjefull jul.”, säger Olivia Trygg, grundare av Trygga Barnen.

Julklappsinsamling till förmån för Stiftelsen Trygga Barnen. Källa: Creative commons

Julklappsinsamling till förmån för Stiftelsen Trygga Barnen. Källa: Creative commons

Clarion Hotel Arlanda Airport och Quality Airport Hotel Arlanda  bjuder in alla, stor som liten till denna julklappsinsamling, som pågår fram till den 17 december.

Nordic Choice Hotels ger i tillägg 10 kronor för varje insamlad gåva till sitt UNICEF-projekt Sweet Dreams, där de bidrar till att barn som utsätts för människohandel får en trygg natts sömn.

I fjol samlades det sammanlagt in 50.000 gåvor i samband med julgåvoinsamlingen. Man kan lägga julgåvor under de ensamma julgranarna i lobbyn på alla 186 hotell i Nordic Choice Hotels under perioden fram till jul.

 

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>