Mellanöstern och Nordafrika Tidningen
Published On: Wed, May 10th, 2017

Solresor gör comeback i Hurghada

Efter några års uppehåll öppnar nu Solresor upp försäljningen av paketresor till ett av Egyptens största semesterparadis Hurghada

–Våra gäster har börjat efterfråga resor till Hurghada igen då det verkligen ger en trevlig semesterupplevelse till förhållandevis lite pengar. En familj kan tillbringa en superlyxig semestervecka på en fyr- eller femstjärnig resort med all inclusive och stort vattenland för ca 20 000 kronor, säger marknadschef Mikael Andersson.

En gammal favorit för barnfamiljer är det fyrstjärniga hotellet Jungle Park Resort, med inte mindre än 35 vattenrutschbanor, sex bufférestauranger samt flera caféer och barer. Hotellet erbjuder även en gratis shuttleservice till stranden för de som vill bada i Röda havet. 

Ett annat prisvärt hotell är Albatros Aqua Park som passar familjer som tycker om vattenland. All inclusive ingår och här finns också internationell barnklubb, underhållning och gemensamma aktiviteter.

Ett nytt femstjärnigt hotell som ligger intill en av Hurghadas sandstränder är Hotel White Beach Albatros. Här finns all inclusive med smaker från Asien, Mellanöstern och Medelhavet, ett stort poolområde med aktiviteter för barnen samt ett animationsteam som underhåller gäster i alla åldrar. 

Flyg går från Stockholm och Köpenhamn från oktober i år  till april 2018 med Primera Air.

 

About the Author